Show menu

Častni člani

Za uspešno delovanje in obstoj kluba ter vrhunske dosežke njegovih članov je zaslužnih več ljudi. Poseben pečat so na klubu pustili:

Igor Ciglarič (prvi z leve)
Igor Ciglarič (prvi z leve)

Igor Ciglarič (30. 3. 1954) je bil že v otroštvu aktiven na različnih področjih, preizkušal se je v vlogah tabornika, nogometaša in celo nordijskega skakalca. Najbolj pa ga je prevzel namizni tenis. Z njim se je začel intenzivneje ukvarjati leta 1963, ko je kot devetletni deček pod budnimi očmi trenerjev Miča Sartorija in Vlada Puca zavzeto treniral v takratnem Didel domu na Griču.

Vse do odhoda na služenje vojaškega roka je tekmoval na Okrajnih, Republiških in takratnih Jugoslovanskih prvenstvih, ekipno in posamezno. Osvojil je več naslovov Občinskega, Notranjskega in Okrajnega prvaka v kategorijah pionirji, mladinci in člani. Spadal je med osem najboljših igralcev v Republiki Sloveniji in nastopil tudi na jugoslovanskem mladinskem turnirju TOP- 16, kar ga je uvrstilo med šestnajst najboljših mladincev v bivši Jugoslaviji. Ves ta čas je aktivno sodeloval tudi pri razvoju kluba.

Po prihodu iz vojske leta 1974 je nadaljeval s treningi in tekmovanji in leta 1976 sodeloval pri organizaciji TOP – 16 mladincev Jugoslavije v novozgrajeni dvorani OŠ 8. Talcev.

Preberi več

Rado Bojan Selan (prvi z leve)
Rado Bojan Selan (prvi z leve)

Rado Bojan Selan (19. 10. 1952) je življenje posvetil delu policista in športu. Kot dolgoletni član NTK Logatec se je udeleževal različnih namiznoteniških turnirjev, aktiven pa je bil tudi v košarki v KK Logatec. Njegova ljubezen do športa traja še danes, saj se redno udeležuje številnih tekaških in športnih prireditev. V svetu namiznega tenisa je Rado danes nepogrešljiv člen. Je podpredsednik Športne zveze Logatec, vrhovni sodnik namiznega tenisa in vodja rekreativne skupine namiznoteniških igralcev. Tisto, kar najbolj šteje in zaradi česar ga njegovi kolegi, prijatelji in generacije namiznoteniških igralcev najbolj cenijo, pa sta njegova srčnost in prostovoljstvo pri športnem delu.

Miro Leskovec
Miro Leskovec

Miro Leskovec (7. 5. 1946) je član NTK Logatec od leta 1991. Kot dober poznavalec različnih športnih panog, je sprva pomagal kot kondicijski trener, kasneje pa je kot trener uspešno vodil mlajše generacije ter drugo ekipo ženske članske lige. NTK Logatec je pomagal kot delegat in sodnik, v veliko pomoč pa je bil tudi glavnemu trenerju pri izvajanju programov. Miro Leskovec je še danes član Slovenske namiznoteniške lige, kjer deluje kot komisar.