Show menu

O klubu

Večnamenska športna dvorana Logatec
Večnamenska športna dvorana Logatec

NTK Logatec je klub z dolgoletno tradicijo in številnimi izjemnimi dosežki. Naše poslanstvo je športno izobraževanje in vzgoja otrok – športnikov ter spodbujanje gibanja pri otrocih, mladih in odraslih.

Eno od glavnih načel kluba je usmerjanje mladih v zdrav, športen način življenja, ki jih bo spremljal skozi celo življenje. Treningi, ki zahtevajo redno udeležbo, trdo delo in disciplino privzgojijo mladim delovne navade in zavest, da nobena težava ni nepremagljiva. 

Ne le z izjemnimi športnimi rezultati, pač pa tudi s svojim delom z mladimi je bil Namiznoteniški klub Logatec vedno vzor športnim klubom po Sloveniji, z dosežki, ki presegajo velikost kraja in vložkov v klub, pa velik promotor Logatca v Sloveniji in preko njenih meja.

NTK Logatec je družina prizadevnih mladih športnikov, ki svoj prosti čas preživljajo v dvorani, predanih trenerjev, ki s svojimi tekmovalci dosegajo vrhunske rezultate, in športnih funkcionarjev, ki si trudijo zagotavljati čim boljše pogoje za delo športnikov in trenerjev.

Deni Kožul in Matjaž Rus
Deni Kožul in Matjaž Rus